Summa sidvisningar

lördag 6 juni 2009

Positiva kommentarer

Det spelar nästan ingen roll var man är någonstans med Hugo, det kommer kommentarer från folk överallt. Både om hur fin och välskött han ser ut att vara och även om hur lydig han är.
Idag hade jag honom lös nere på laxåcentrum när ett par som inte bor långt ifrån oss passerade, de tittade så på Hugo som satt där helt stilla fast han var lös hörde sen att damen sa till sin gubbe "Det där skulle aldrig våran hund klara av".

Sen fick även mamma höra medan jag var inne och handlade att hans päls såg så väldigt välvårdad ut, hon fick även frågan om hon borstade pälsen på honom hela tiden för att hålla den så fin.

Så var vi ute på gräsmattan och körde lite agility förut. Hugo blev ju genast uppspelt och böjade skälla lite, vilket lockade ut grannar som tyckte det var väldigt roligt att se honom hoppa osv. De såg även väldigt häpna ut över att Hugo överhuvudtaget hoppade när jag höjde hindret lite för ett hopp . Han skulle mycket väl kunnat springa under men hoppade istället med lätthet över hindret som då var 80cm högt, han var säkert 20cm över hindret och flög som en liten fjäder.
Efter det kunde bara inte grannen var tyst,hon tyckte han var så duktig och lydig som satt så snällt och stilla tills han fick kommandot att hoppa.

Känns skönt att höra sånt ibland, dock får vi höra väldigt ofta att vi har en väldigt fin hund!




2 kommentarer:

  1. Vad Roligt! Och stolt måste du ju va då med juh ;)

    SvaraRadera
  2. Så klart! Han är ju världens finaste Hugo!

    SvaraRadera