Summa sidvisningar

måndag 1 juni 2009

Giriga människor

JA tänk att såna finns det gott om!
Så fort någon dör är det bara pengar som gäller, inte sant?
Jag blir så trött på alla som bara vill ha så mycket pengar som möjligt. Även om det är försäkringsbolagen som delar ut pengarna efter sina villkor och bestämmelser så tycker vissa att det är väldigt fel. För att de själva vill ha mer pengar trots att de fick flera hundratusen var när deras mor gick bort!!!

"
I första hand maka/make, registrerad partner eller sambo. I andra hand är det arvsberättigade barn. Man kan ändra arvsordningen men aldrig skriva in någon utomstående som förmånstagare."

Ja det står ju så, men ändå tycker barnen i detta fall att det är fel och kräver att få 1/4 var. Trots att de fått sina tilldelade delar från andra försäkringar..

Jag blir inte klok på det här.

Har ju hört metoden de hade mot sin mors man, krävande av pengar och saker. Den stackarn fick tom byta lås i sin dörr.

Man blir nästan rädd för hur folk kan bete sig när det handlar om PENGAR.

2 kommentarer:

  1. Tyvärr är väl detta ett välkännt men ack så konstigt fenomen. Mitt i sorg och elände flockas gamarna och det jobbiga tar aldrig slut. Hoppas din mamma orkar stå upprätt igenom detta. Rättvisan kommer att segra, dessa människor kan man sedan vara utan.

    SvaraRadera
  2. Usch hörde av mamma att hon tog med sig mormor till susanne på mors dag istället då det ngn som hela tiden skulle ringa och tjata! Ska man behöva byta nr och flytta lr? ;) dumma människa. Hoppas de fattar snart! Ta hand om er! :)

    SvaraRadera