Summa sidvisningar

tisdag 13 oktober 2009

Ögonlysning + Vaccination


Idag har jag bokat tid för ögonlysning och vaccination, blev den 3/11 kl.10 på Annalysen i Örebro. Tänkte först vänta med ögonlysningen ett tag till men, sen tänkte jag att det är lika bra att ta det samtidigt. Kan vara kul att höra vad denna veterinären har att säga om hans colobom, men ser gör han ju iaf. Kanske t.o.m lite för bra ibland faktiskt.

5 kommentarer:

  1. Hallodär! Trodde vi skulle göra den på Strömsholm med Nils (Sveriges bästa). Du behöver inte hålla på att slänga ut en massa pengar på ögonlysning...spara dem! Gör de den dag du tror att han ser dåligt (börjar gå in i saker mm). Man kan ha roligare för pengarna :) Så ta och avboka den där ögonlysningstiden och ge honom bara en vaccination. Ingen av er blir gladare av att höra om det är litet el stort...sök den dag han har problem!

    SvaraRadera
  2. Egentligen vill jag ögonlysa på Strömsholm men då vi just nu inte har tillgång till bil precis när vi vill så fick det bli ett lite närmre alternativ den här gången.
    Men nästa år vill jag helst göra det på Strömsholm hos Nils. De extra kronorna det kostar att ögonlysa lägger jag gärna ut på Hugo, för mig är han mer värd än någonting annat

    SvaraRadera
  3. Han är ju väldigt fin, även som mörk =)


    Jag skriver om att jag är intresserad av tik på nästa och uppfödarna verkar råda till att ja hellre ska ta en hane igen..
    Jag skriver att han är kastrerad. Men får se vad dom menar =)


    Varifrån kommer din blåa och hur är mentaliteten?? =)

    Kramiz

    SvaraRadera
  4. Ahaaa =)
    Ja det e ju En av de få kennlar jag valt att skriva till =D Vi har redan kontakt!
    Jag tycker att Hugo är jättefin och på honom spelar det ingen roll att han har mkt svart i sig =)

    Hur gammal är Hugo nu, hur hög i mank är han??
    Sista frågan haha! Har han lätt till skall?

    c",)

    SvaraRadera
  5. Hugo är nu exakt 2år och 1 månad idag, han är 39,5cm i mankhöjd.
    Han skäller när det kommer någon eller om han är riktigt busig så han är inte så skällig direkt. Han är mer "pratig" och gör lite små låga läten vilket jag tycker är väldigt charmigt :)

    SvaraRadera