Summa sidvisningar

lördag 14 januari 2012
Nu har lille vildingen Helix bott här i lite mer än 3v. Hugo & Helix trivs jättebra ihop, vilket är väldigt skönt! De är som dag & natt dessa två herrar, helt olika till sättet & temperamentet. Hugo har alltid varit lite mer försiktig av sig & så otroligt lätt och följsam, vilket man idag verkligen uppskattar! Bättre första hund hade vi inte kunnat få tag på, så tack så jättemycket Malin för att vi fick köpa Hugo :)Lille Helix är väldigt framåt, envis och är full av en massa egna ideér, min syster sa att hon tycker att han är mer som en terrier än en sheltie och hon har nog lite rätt i det hon säger. Så här har vi nog något att bita i :) Men han har ju gjort väldiga framsteg den senaste veckan vilket glädjer mig väldigt mycket! Han är en riktigt charmknutte som charmat de flesta han träffat på, han verkligen älskar människor och uppmärksamhet.Såhär i efterhand var väl min största önskan att hitta en Hugokopia, vilket vi inte riktigt gjort men det ska väl gå att få fason på den här lille herren också. Han är ju trots allt inte ens 12v gammal än :)

2 kommentarer:

 1. Vad härligt med en pojk till :) Kan tänka mig att Hugo gillar att ha någon att busa omkring med!
  Vart köpte ni honom?
  Vi har faktiskt också haft lite funderingar på en liten valpis som Whisky kan busa med. Men vi får se lite senare, då vi förtillfället väntar bebis :)

  SvaraRadera
 2. Hugo tycker det är väldigt roligt, förutom tidigt på mornarna har märkt nu att han tydligen är lite morgontrött :)
  Han kommer från Skogsbackens kennel i Upplands väsby, hörde av mig till lite olika kennlar som skulle ha valpar lev. klara runt jul då det passade oss väldigt bra att skaffa en då och det var den kenneln som vi klickade bäst med av de vi hörde av oss till. Sen hade de dessutom de färgerna (trefärgad & blue merle) jag var intresserad av vilket var ett plus!

  Nej, vad roligt att ni ska få en bebis! Grattis! :)

  SvaraRadera