Summa sidvisningar

fredag 18 september 2009

Ludvika

Nu sitter vi på tåget till ludvika, Hugo ligger på golvet under min stol för tåget är fullt med folk. Annars brukar han få ha en egen stol.

Träffade en tjej på centralstation i Örebro, de hade fundrat på att skaffa en sheltie så hon frågade lite om var Hugo kom ifrån osv. Så då passade vi på att göra lite reklam för Malin och Frideborgs. Så när det blev aktuellt med en ny hund skulle hon nog kolla lite närmre på just Frideborgs eftersom hon tyckte om Hugos psyke. Då hon påpekade att det är ju inte alla hundar som går fram och dricker ur en främlings hand. Sen tyckte hon även att han såg väldigt lugn ut trots att han var på en tågstation med mycket folk i rörelse. Sen tyckte hon ju även att han var väldigt fin. Det är ju alltid kul att höra.

Somsagt sitter vi på tåget till Ludvika och Daniels pappa nu. Imorgon blir det lite bilåkande ner till Molkom & Karlstad för att gå på bröllop. Hugo kommer då vara kvar i Ludvika... Efter bröllopet åker vi tillbaka till Ludvika så får vi se när vi åker hem därifrån.

3 kommentarer:

  1. Kul med lite resande, hur går det med jobbletandet då? :P

    SvaraRadera
  2. Mm, var enda sättet att komma till bröllopet eftersom vi inte kunde ha pappas bil.. Jobbletande får du gärna sluta fråga om, det händer inte mer på den fronten nu än vad det gjort tidigare. Kan säga att jag är en aning trött på den fråga och vill helst inte höra den.

    SvaraRadera
  3. Vad skönt det är med vandrande reklampelare och sen behöver jag inte ens betala för marknadsföringen :) Tack Ida & Hugo!

    SvaraRadera