Summa sidvisningar

söndag 31 januari 2010

Igår kom det en ny lite ponny till stallet. Billy en 2årig welsh mountain hingst, otroligt söt och charmig liten kille. Han blev genast bästa kompis med shettisen Malte och de busar hela tiden i hagen, förutom när de äter eller dricker då de glatt stoppar ner huvudena i samma hink och dricker eller stå vid samma höhög :)
Lisa & Jag tog en promenad med de små buspojkarna och Billy gick glatt framåt med spetsade öron, brydde sig ingenting om den nya omgivningen utan lunkade bara på.

Imorgon är det måndag igen vilket betyder ny jobbarvecka..


Jag & Billy på promenad
Billy & Malte

Billy & Malte busar i hagen

Billy

Billy





onsdag 27 januari 2010

Dåligt med uppdateringar

Jobbar ju hela dagarna så hinner inte med att skriva så mycket, är för det mesta väldigt trött när jag kommer hem. Efter jobbet går den lilla tiden som finns kvar till annat än datorn, te.x Hugo, hästar, alla fiskar & en massa annat.
Ska bli spännande i helgen, på lördag kommer det en ny liten häst. Billy en 2årig Welsh Mountainhingst :) Han är en riktig liten sötsak :P

söndag 10 januari 2010

Long Reining





Idag har jag varit på ett förberedande möte om Long Reining (Träning på långa tyglar) hemma hos Moa J-Molitor, var verkligen jätteintressant att höra. Där jag är medryttare ska vi försöka fixa en kurs i Kommunikation/kroppsspråk (med häst) troligtvis runt påsk med Moa J-Molitor som kursledare. Efter den kursen kommer det även bli en kurs i Long Reining och även där kommer Moa att vara kursledare. Tror det kommer bli jättekul och även lärorikt. :)

Lägger upp informationsbladet om Long Reining och även en bild på Moas supersöta lilla welshhingst (blir valack på tisdag) Olle som är 2år gammal.
Lät det intressant med Long Reining? Kolla gärna in Moa & Lindas hemsida www.gryning.nu

tisdag 5 januari 2010

Kyligt

Nu är det bra kallt ute igen, men konsigt nog har vi en i familjen som bara älskar att gå ut i kylan (han är fyrbent och har en del päls).
Imorse var det -20,8 när vi skulle ut, det första Hugo gör när han kommer ut är inte längre att ställa sig och kissa!
Näe nu lägger man sig och rullar i snön det första man gör, kissa är väl inte så viktikg när man kan rulla sig i snön eller?
Fick stå och tjata på honom om att han skulle kissa och till slut så gjorde han det iaf. sen råkade man vända bort huvudet en sekund och när man kollar tillbaka så har han redan hunnit slänga sig ner i snön igen. Men aja, det är ju tur att någon uppskattar den här kylan iaf :)

fredag 1 januari 2010

Nyårsafton och en tur till fotbollsplanen













Ja igår var det nyårsafton, det blev en lugn kväll framför tvn med några avsnitt Svensson Svensson och lite tv-spel. Var ovanligt lungt med raketskjutande under kvällen men kl.00 så drog de igång överallt, men Hugo höll sig hyfsat lugn och brydde sig inte så mycket. Det han varkar tycka är mest obehagligt är själva ljuset och inte smällarna men han låg ändå och tjuvkikade mot fönsret iallafall.

På dagen tog vi en liten tur till fotbollsplan, för det går ju att spela fotboll även om det är ca.30cm snö. Där av alla bilder ibörjan av inlägget :)