Summa sidvisningar

onsdag 30 december 2009

Kalla dagar







Nu är det riktigt kallt ute, Hugo skuttade ut så glatt imorse och började rulla sig i snön i den 18gradiga kylan. Men när han väl skulle in igen så hade han upptäckt att det faktiskt var kallt ute och började genast att halta och hade stora problem med att ta sig till dörren i den kalla snön.


Även jag har varit ute en sväng i kylan idag, på hästryggen. Det var lite kyligt faktiskt men efter ridturen så bjöd hästägaren Lisa in oss på lite Te så vi blev varma igen. Då passade vi på att gosa lite med de små charmiga chihuahuorna som hon har också :)
Lite bilder från ridturen ibörjan av inlägget.

onsdag 23 december 2009

God Jul!

God Jul på er allihopa!

Imorgon åker vi och firar jul med min ena syster och den delen av släkten i Kumla!
Gör det mest för de mindre barnen som fortfarande tycker att julafton är något speciellt. Själv har jag nästintill ingen julkänsla alls och har inte haft det de senaste åren heller.

Fick höra när vi var och handlade tidigare idag att Hugo varit med på bild i tidningen igår eller om det var i förrgår, tyvärr har vi inte tidningen men ska kolla igenom min systers tidningar direkt när vi kommer dit imorgon.

lördag 19 december 2009

Dansbandskampen

Hmm, ja kan väl inte påstå att jag gillade något av banden som gick till "duellen". De två helt klart sämsta banden som var med i finalen, kan inte förstå hur svenska folket tänker? Det the playtones spelar är ju inte ens dansbandsmusik utan snarare något rockabilly liknande som dessutom lät helt uruselt.
Zekes har ju varit det helt klart bästa bandet i årets dansbanskamp, det är ju dem som ska ta över dansbandsscenen efter alla gamlingar när de "pensioneras".
Usch.... Tråkigt med såndant fiasko i år!

Sveriges Sämsta dansband i år heter The Playtones!

onsdag 16 december 2009

Imorgon tar vi tåget upp Till Ludvika igen för att fira Daniels födelsedag tillsammans med Daniels pappa med familj, sen far vi hem igen på Söndag. Blir nog en trevlig helg :)

Här kommer det lite fler julkort som vi var ute och fotograferade i snön igår.






söndag 13 december 2009

Helgen



Har varit i stallet en hel del nu i helgen, igår hade vi lite lussefika med tipspromenad och en liten tävling på hästryggen. Det var riktigt kul, tävligen till häst gick till så att hästen gick lös i paddocken med bara grimma på. Så först skulle man hämta henne, sätta på ett par grimskaft för att sedan ta sig upp och rida en bana med bara grimma och grimskaft på tid. Lite slalom, en volt, volt tillbaka och även ta sig över ett litet hinder. Gick mycket lättare än vad jag trodde att det skulle göra faktiskt, men jag var mest orolig över hur jag skulle komma upp. Efter dessa lekar blev det dags för fika och prisutdelning för lekarna.

Med mina 16/20 rätt på tipspromenaden och en tid på 1min 53sek stod jag som segrare och fick ett litet paket, det fick även 2:a & 3:e placerade :)


Idag var jag iväg till stallet och red en sväng i kylan men det var riktigt skönt faktiskt.






onsdag 2 december 2009

Ludvika

Idag åker vi iväg till Daniels pappa i Ludvika, det ska bli kul. När vi kommer dit ska vi förbi djuraffären i Ludvika då de har beställt hem några fiskar till oss.